Az orosz agresszió... és az ítélet... régebbi...
2022. augusztus 19. írta: Lélekszerelő, MAGYART

Az orosz agresszió... és az ítélet... régebbi...

Az orosz agresszió, a Putyin…

Gondolatok egyes barátoknak, ismerősöknek akik olyan nagyon könnyen ítélkeznek és az itteni bejegyzések alapján teszik ezt…

 

Lesz erről egy másik írás is, de szerintem ez a bejegyzés jól sikerült. Benne van a véleményem a helyzetről is az okról, ami ide vezet. Nagyon jól látszik a polarizálódás, az árokásás és az is mi ennek az oka. Figyeljünk, hogy ne essünk áldozatául! Mert úgy látszik, észre se vesszük ezt a fajta manipulációt! Több, általam sokra tartott ember és a kapcsolataink estek, esnek áldozatául ennek a metódusnak. Kár értük, mert ez csak arra jó, hogy amikor eljön az idő, akkor az arra alkalmasak már nem tudnak majd összefogni, hiszen addigra értékeiket leamortizálják, megszűnik köztük a megbecsülés és a kölcsönös tisztelet, ami minden hatékony és értékes összefogás alapja. Marad a gyűlölet alapú összefogás, ami azonban semmihez se vezet. Lásd a magyar gondolkodásról nemrég újra megosztott írásomat. Amire persze mondhatjuk, ma nem így viselkedünk, de ettől még ez lenne az ősi hagyaték, ami alapján másként is eljárhatnánk. Mindenki maga eldöntheti, hogy ehhez akar inkább visszatérni, illetve hagyja magát megvezetni és a fekete-fehér nézőpontra helyezkedve felszámol minden látszólag az övétől eltérő véleményű emberrel lévő kapcsolatot. MINDENKI MAGA DÖNT! 

 

“XY! Nem így van! Sajnálom, hogy az itteni beszélgetésünk lement a face szintjére, ahol Te hajtogatod a magadét azt sugallva, mintha velem valami baj lenne. Mert nem kizárólagosan azt hajtogatom, hogy az orosz agresszió… meg a Putyin… Több bejegyzésben is megírtam már, hogy az emberélet, annak elvétele NEM ELFOGADHATÓ! A legfőbb kincs… Azonban nem tudok azonosulni azzal, hogy ezt az embertelen viselkedést, egy ember. illetve egy ország nyakába varrják, miközben ez nem korrekt! A vita az USA érintettségéről szól, amit Te tagadsz, én pedig szeretném megmutatni, nem csak Neked! Azonban Te folyamatosan másfelé irányítod a vitát. Csak és kizárólag az orosz felelősséget, de főleg Putyinét hangsúlyozod! Az elfogadni és a megérteni között jelentős különbség van, amit Te nem akarsz észrevenni! Nem tudom elfogadni az emberélet áldozatot, de megértem azt a folyamatot ami ide vezetett. Ezzel szemben Te erre nem vagy hajlandó. Minden érvet lesöpörsz! Cinikus felsőbbrendűséggel utasítasz el minden érvet, minden azóta kiderülő valós tényt, és csak azt hajtogatod amit. Elutasítod mások felelősségét, mindent az oroszok és Putyin nyakba akarsz varrni! Ha valaki megértő a folyamattal szemben, azt úgy akarod beállítani, mintha a másik egyetértene az emberi élet elvételével, pedig a kettőnek semmi köze egymáshoz! Elfogadni, illetve megérteni… Nem ugyan az! Nem veszed észre a face adottságaiból adódó MEGOSZTÁSRA irányuló történetet. Az emberek megosztására, szétválasztására irányuló szándékot, amely ebben az esetben is sikeresen működik! Pedig EGY EMBER NEM A FACE POSZTJAINAK AZ ÖSSZESSÉGE! De látom, sajnos Nálad ez nem így van. Nálad ez a kettő ugyan az! Miközben még azt is hajlamos vagy figyelmen kívül hagyni, amit egyébként személyesen tapasztaltál. Nem látod a folyamatot, hogyan teszi tönkre a face az emberi kapcsolatokat? Fekete-fehér… Te is belesodródsz? Nem értem miért? NEM A PUTYINNAL VAN ITT BAJ, hanem azzal, hogy az itteni ”közösség” ELFOGADJA, mindenki csak annyi amit itt megoszt! Ez lesz az etalon és ez alapján ítélnek el az emberek másokat! NOS EZ A LEGNAGYOBB BAJ, MERT EZ VEZET A HÁBORÚHOZ! Ez az EGYOLDALÚ, ÍTÉLKEZŐ MAGATARTÁS! Vagy ezért is a Putyin a felelős? Nem inkább az itteni emberek csinálják? Azok, akik ezt elhiszik, akik ez alapján Ítélkeznek és alakítják a személyes kapcsolataikat?! Akik posztok alapján ítélkeznek, megbélyegeznek… csak mert látszólag valamiben nem értenek egyet…”

 

Somogyi Péter

Lélekszerelő, Hagyatékőrző

A bejegyzés trackback címe:

https://magyart.blog.hu/api/trackback/id/tr6417911095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása